Automotive Innovation

Edenspiekermann vroeg ons een interactieve landing page te ontwikkelen voor hun Automotive Innovation Campagne.

Year
January 2020
Client
sERVICE
Design and Development
Website
Bezoek website
Nog even wachten...

Het project

Edenspiekermann vroeg ons een interactieve landing page te ontwikkelen voor hun Automotive Innovation Campagne.

De toekomst van elektrische voertuigen

Veranderende veiligheidswetgeving vereist dat alle elektrische voertuigen geluid maken bij snelheden tot 30 km / u (19 mph).
Voetgangers en andere weggebruikers zijn gewend aan voertuigen die geluid maken. De meeste elektrische voertuigen zijn stil en maar creëren nieuwe en gevaarlijke situaties op de weg voor bestuurders en weggebruikers. Daarom vereist nieuwe wetgeving dat alle elektrische voertuigen in 2020 geluid produceren.

Afgezien van waarschuwingspiepjes zijn de meeste geluiden van elektrische motorfietsen kunstmatig en dragen ze niet bij aan een substantiëlere rijervaring. Edenspiekermann stelden zich de toekomst voor elektrische motorfietsen voor: waar veiligheid de rijervaring kan verbeteren in plaats van beperken.

Doelstelling

De lading page neemt de gebruiker mee in een interactief verhaal over de nieuwe kansen rondom elektrische voertuigen. Uiteindelijk krijgt de bezoeker een video te zien waarin de kansen verder worden toegelicht. Aan het einde van de pagina is een Call To Action toegevoegd waarin bezoekers van de website, indien ze geïnteresseerd zijn in meer, hun contactgegevens achter kunnen laten om toegang te krijgen tot nog meer waardevolle informatie. Op deze manier zorgt de landing page voor awareness rondom het project maar ook voor leads met eventuele klanten.

Een interactief verhaal over de nieuwe kansen rondom elektrische voertuigen

Samen met Edenspiekermann hebben wij een interactieve landing page mogen ontwikkelen over de toekomst van interactieve elektrische voertuigen.

Details

Meer gave werken!