Simo Champs

Om de jonge doelgroep van de sportclub beter aan te spreken vroeg SIMO Champs ons een nieuwe website voor hen te ontwerpen en te ontwikkelen.

Year
July 2020
Client
sERVICE
Design and Development
Website
Bezoek website
Nog even wachten...

Het project

Om de jonge doelgroep van de sportclub beter aan te spreken vroeg SIMO Champs ons een nieuwe website voor hen te ontwerpen en te ontwikkelen.

SIMO Champs anticipeert op het voetbal van nu en straks. Waar een gemiddelde voetbaltraining vooral op teamontwikkeling gericht is, gaat SIMO Champs dieper in op de ontwikkeling van het individu: hoe zorgen je ervoor dat élke speler/speelster optimaal voorbereid wordt op het teamspel?

Om samen met de spelers te groeien biedt SIMO Champs modules, clinics en toernooien aan. Wij mochten de nieuwe website ontwikkelen.

Om de jonge doelgroep van de sportclub beter aan te spreken vroeg SIMO Champs ons een nieuwe website voor hen te ontwerpen en te ontwikkelen. Met als doel de jonge en dynamische sfeer van de academy over te brengen gingen wij aan de slag.

Direct nadat ik mijn wensen voor onze nieuwe website met Neweb deelde, zagen zij al helemaal voor zich hoe zij de site goed konden inrichten: technisch, maar ook het precieze ontwerp. Dat was voor mij als drukke ondernemer een heerlijk proces en wij -en onze klanten- zijn erg trots op het eindresultaat!

- Younes, eigenaar SIMO Champs

Het was belangrijk het verhaal van SIMO Champs te vertellen, waarom deze academy zich onderscheidt van een traditionele voetbaltraining.

"Een heerlijk proces, wij -en onze klanten- zijn erg trots op het eindresultaat!"

Toen we met Younes in gesprek gingen hebben wij vooral goed geluisterd naar wat Simo Champs en de klanten nodig hadden. Dit resulteerde in een website waarbij de gebruiker centraal staat.

Details

De verschillende keuzes komen niet alleen terug in de visuele stijl van de website, maar ook in de hiërarchie en opbouw van de website.

Voor de nieuwe website van Simo champs stond het genereren van nieuwe leads en aanmelding centraal. Daarom was het belangrijk dat bezoekers gemakkelijk konden aanmelden voor een van de trainingen en eventuele vragen konden stellen. Er is onderscheid gemaakt in aanmeldingen en vragen door een aanmeldingspagina en een contactpagina te ontwerpen.

Ten slotte heeft elke trainer een eigen pagina. Zo kunnen de ouders of spelers de trainers alvast beter leren kennen. Op deze pagina zijn hun kwaliteiten en verhaal te lezen, maar ook de ervaring van andere spelers met deze trainer.

Het resultaat

Een website die niet alleen de de jonge en dynamische sfeer van de academy vertaald maar ook de ervaring van de bezoeker heeft verbeterd door de gebruiker centraal te stellen tijdens het ontwerpproces.

Meer gave werken!